IZLET V NEZNANO                                      

 

 

 

 

Bliža se najlepši čas v letu.

Čas,ko se spominjamo preteklosti in pričakujemo prihodnost.

Čas, ko se želje po sreči zdravju in uspehu selijo iz srca v srce.

To je tudi čas našega že tradicionalnega planinskega srečanja, zato prijazno vabljeni.

 

 

Zberemo se na že znanih avtobusnih postajališčih v soboto, 26.decembra 2009. Na AP  GLAZIJA ob 7.00 uri in ob 7.10 uri na AP v Žalcu, ter se skupaj odpravimo neznanim dogodivščinam naproti.

 

Tudi letos vam poti ne morem opisati, ker je tudi sam ne poznam, razen našega PLV Renata Ribiča. Povem vam  le to, da  boste hodili štiri do pet ur po kulturno - planinski poti od Sv… do Sv….?

 

Vse, ki se boste pohoda udeležili prosim, da s seboj prinesete, kot že vsa leta do sedaj, zavito darilo v vrednosti 5,00 € za medsebojno obdaritev. Za prevoz plačate 20.00 €.

 

Za logistiko in pomoč na  »naporni«  turi bodo poskrbeli vodniki našega društva. Na pohod ni potrebno nositi hrane in pijače iz nahrbtnika, le omenjeno darilo in zvrhan koš dobre volje. Le- ta  nas je vedno spremljala in spodbujala povsod na naših  pohodih. Za vse ostalo  je poskrbljeno.   

Prijavite se na telefonsko številko  031 706 509 – FRANJO.

Hkrati vas tudi obveščam, da bomo imeli ta dan, kot že običajno, letno konferenco. Seznanili vas bomo z  letošnjimi rezultati dela, poslovanja ter sprejeli plan za leto 2010. 

S seboj prinesite planinsko izkaznico, da bomo lahko poravnali članarino za leto 2010 za B-kategorijo 20.00€ in B/1 15.00 €.

 

V LETU, KI PRIHAJA VAM ŽELIMO PREDVSEM ZDRAVJA, SREČE,VELIKO PLANINSKIH UŽITKOV IN VAREN KORAK  NA  TURAH V LETU 2010 !