Pes oklal Janeza do smrti!

Včeraj, 20.03.2020 okoli pol dveh je velik črn pes neodgovornega lastnika splašil nanduja Janeza. V strahu je preskočil ograjo, pes ga je nato preganjal, ga v Dobriši vasi dohitel in bi ga zagotovo na licu mesta pokončal, če ga nebi dobri ljudje pregnali ko ga je grizel. Na smrt prestrašeni, ranjeni nandu jo je nato mahnil proti Celju. V Drešinji vasi sem ga našel in ga pripeljal nazaj domov. Po moji nestrokovni oceni sem upal, da je dovolj, če rane razkužim in počakam do jutra kako in kaj.
Napaka! Noči ni preživel in zjutraj me je pričakal mrtev, ostali pa so mu žalostni delali družbo. Tako mi ni preostalo druga, kot da ga pokopljem.

Isti pes se je že pred časom zaganjal v ograjo vpričo lastnika (Justika je bila priča!). Tako bi človek pričakoval, da če že vodi psa na sprehod mimo obore, da ga da takrat na povodec.

To je bil velik črn pes podoben nemškemu ovčarju, katerega lastnik vozi z avtom iz Žalca na polje in se tam sprehajata. Po nepreverjenih informacijah naj bi bilo ime psu Bleki ali kaj podobnega, približna lokacijo domovanja pa naj bi bila tudi že znana. Če pa kdo prepozna psa ali pa lastnika, bom hvaležen za vsak podatek!


Včeraj zjutraj še ves zdrav in ponosen


Jutranji prizor26.06.2020 - lastnik je zelo korektno poravnal škodo! Vseeno se je izkazal odgovoren lastnik psa!!